Vacatures

Ons efficiënt ingerichte bedrijfspand is gevestigd in Oude-Tonge op het eiland Goeree-Overflakkee, ongeveer 50 kilometer onder de rook van Rotterdam. Wij noemen onszelf maatwerkspecialist in RVS oplossingen waarbij we met een team z'n 25 personen klantgericht, betrouwbaar, flexibel en met uiterst vakmanschap ons beroep uitoefenen. Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van dun roestvaststaal plaatwerk en door de beschikking over een innovatief en uitgebreid machinepark vindt de complete uitvoering van onze projecten binnenshuis plaats, van ontwerp tot realisatie.

Wij zijn op zoek naar een

Welkom in de wereld van roestvaststaal maatwerk! De eerste stap voor het in kaart brengen van jouw roestvaststaal werkstuk is het opstellen van een offerte op basis van een schets, technische tekening of een tekstuele omschrijving. Op de verkoopafdeling wordt er een inschatting gemaakt van het benodigde materiaal met de daarbij horende arbeidsuren. De totaalprijs hiervan vertalen wij netjes in een officieel offertevoorstel. De diversiteit in de verschillende aanvragen is groot doordat wij in verschillende markten actief zijn. Ben jij een doener en weet je van aanpakken dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

Jouw werkzaamheden bestaan uit:

Opstellen en verwerken van offertes
Diverse administratieve werkzaamheden
Telefonisch contact met onze klanten

Welkom in de wereld van roestvaststaal maatwerk! Misschien ken je ze, de kantbanken van “SafanDarley”. Voor het aansturen van deze imposante machines zijn we op zoek naar een plaatwerker/kanter. Jong, oud, man, vrouw, Nederlandse of een andere nationaliteit; deze job kan door eenieder worden vervuld. Wil jij graag werken en onderdeel uitmaken van ons leuke team waarbij we met 25 professionals aan maatwerk RVS oplossingen werken?

Wat bieden wij?

Afwisselende werkzaamheden
Modern machinepark
Informele sfeer tussen alle afdelingen
Geen seriewerk

Welkom in de wereld van roestvaststaal maatwerk! Ben jij startende op de arbeidsmarkt? Dan hebben we bij IHG een uitdagende functie voor jou als werkvoorbereider/tekenaar. In deze veelzijdige functie heb je regelmatig contact met je collega werkvoorbereiders, de productiemedewerkers in onze fabriek en onze klanten waarmee je overlegt om tot het beste eindresultaat te komen. Onze werkvoorbereiders helpen jou om expert te worden op het gebied van roestvaststaal plaatwerk!

Jouw verantwoordelijkheden:

Technische en organisatorische voorbereiding van projecten
Realisatie van werktekeningen (met ons 3D tekenprogramma HiCAD)
Projectmanagement en contact met collega’s en klanten

Ben je geïnteresseerd in één van deze vacatures?

Neem voor meer informatie contact op met Arwin Barth (0187-497950) of stuur je sollicitatie voorzien van CV en motivatie naar Jolize van der Valk (j.vdvalk@ihg-roestvaststaal.nl)

Bel +31 (0)187 497 950 of mail naar info@ihg-roestvaststaal.nl voor een vrijblijvend advies.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Copyright IHG Roestvaststaal BV | Algemene voorwaarden Website: NDRK Creatieve Communicatie